Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın çabucak işsizaltılmasına imkân tanılamar, yapı emniyetliğini sağlar. Acil çıkış kapıları binaların mimarisına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Tasarruf amacı: Yetişkin kızılışbilgiş merkezleri yahut stadyum kabilinden ordu alanlarda evgin çıkış bapsı nüshası daha ziyade ve sık aralıklarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye işlemlemleri dizi bir biçimde bünyelabilir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını kırıcı itici hamam yangın contası.

Yangın kapısı yangın çıkış kapısı yangın merdiveni bapsı imalatı yapılmaktadır bütün ölçülerde üretim yapılır hazırda Yangın Kapısı Fiyatları stokta baplarımız mevcut ölçünlü ölçülerde aynı zaman teslim edilir istenilen skorda mevcuttur bekleme süresi nanay onay garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı strüktürlmaktadır detaylı marifet muhtevain telefon numaranızı düşünce atın dhuzurüş yapalım

Yangın bapları periyodik olarak Yangın Kapısı Fiyatları kontrolör edilmeli ve bakımları tertipli olarak bünyelmalıdır. Kapının mazbut çtuzakışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına menşe olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz baplar hüsran görmez.

Göksu Kapı olarak üretimini Yangın Çıkış Kapısı yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page